Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

PRIVATE GETAWAY

POSTER

August 27, 2017 15:59

 

 

 

 


10 kommentarer om “PRIVATE GETAWAY”

  Med tanke på att du i snitt lägger upp ett inlägg per månad undrar jag om du fortfarande Titulerar dig som bloggare? Det är väldigt tråkigt att du slutat uppdatera bloggen

  Reply

  Tjena! Följer dig på Instagram och har gjort det ett bra tag, måste bara säga att jag älskar hur du sminkar dig, speciellt dig ögon makeup. Skulle du kanske kunna lägga upp vad du använder för produkter eller kanske någon tutorial hur du gör? Tror många skulle uppskatta det.

  Reply

  Hej fanny, jag och mina vänner snackade och är du en förespråkare för free the nipple? Du är väldigt öppen och så men du målar alltid över fast än det är din egen blogg.. Du är en stor förebild och vi drömmer inte om det är jobbigt för du är en allmän person! Men det är sånna som du som kan förändra världen med oss som har dig som förebild! Saknar dina blogginlägg <3

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.

Our profiles
Privacy & cookies Change Consent for Third Party Cookies