Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

win tickets to way out west

asos x way out west

July 27, 2016 22:53

ASOS-WOW

 

COMPETITION!!!

ASOS IS ONE OF THE FASHION SPONSORS FOR WAY OUT WEST THIS YEAR AND THEY GAVE ME TWO TICKETS TO GIVE TO YOU GUYS!!

ALL YOU HAVE TO DO IS ANSWER THESE 3 QUESTIONS BELOW, AND ONE OF YOU WILL BE THE LUCKY WINNER!!

QUESTIONS:

 ’’What city is way out west in?”
’’Who do you looking forward to the most at Way out west?’’
LET’S GO PEOPLE!!!
Xx

 

 


98 kommentarer om “win tickets to way out west”

  way out west är i göteborg och jag ser mest fram emot att klä mig i fett snygga kläder!!!! (helst från asos såklart)

  Reply

  Way out west festivalen är i Göteborg!
  Det jag mest ser fram emot är att äntligen kunna skapa den snygga festival looken (då jag precis fyllt 18 och princip aldrig gått på en riktig festival) och bara njuta som fan! Yolo

  Reply

  1. Göteborg
  2.Gå dit med min pojkvän, då det är första gången vi går på musikfestival tillsammans! Se Travi$ Scott, cherrie, the internet, yung lean och zara larsson uppträda såklart! Och absolut de mest jag ser fram emot att klä upp mig i feta snygga kläder!!!

  Reply

  The festival “Way out West” is located in Göteborg. The thing I look forward to the most is the friendly people that participate the festival. The last time we had a really great time. Me and my boyfriend are visiting Sweden every year because we like the nature and since last year this festival too. We live in Holland so we have been to several festivals before but none are like this one.

  Greetings from Holland

  Reply

  Mitt fina Göteborg, jag skulle verkligen vilja se Travi$ Scott,
  G-eazy, Cleo, Cherrie, Joy, Daughter & James Bay,
  Drömmen!!!

  Reply

  The festival “Way out West” is located in Göteborg. The thing I look forward to the most is the friendly people that participate the festival. The last time we had a really great time. Me and my boyfriend are visiting Sweden every year because we like the nature and since last year this festival too. We live in Holland so we have been to several festivals before but none are like this one.
  Greetings from Holland

  Reply

  Min hemstad Göteborg såklart!
  Och jag har redan en biljett men vill så hemskt gärna vinna en till att överraska min syster med. Så hon, trots sin skrala ekonomi, kan följa med mig och dansa sönder till dagens artistsläpp Zara Larsson, aka QUEEN Z…! :)

  Reply

  1.Slottsskogen/Göteborg.
  2.Sia och Travi$ Scott!
  Hade gått med min tvillingsyster som också gillar dessa artister. :D

  Reply

  1. Göteborg
  2. Jag ser mest framemot att omges av alla människor! Många är runt om i Sverige och på andra platser i världen och reser på egna håll nu över sommaren men way out west blir sommarens samlingspunkt. Hela den helgen är som en enda lyckovärld. Alla är så glada och varma och man känner ett ständigt lyckorus i kroppen. En plats där man får tänka bort allt ont som pågår i världen för en stund.

  Reply

  Way Out West är i fantastiska Göteborg och det jag ser fram emot mest med att få uppleva denna festival är självklart musiken och alla fantastiska kläder. Wow har jag hört ska vara som att kliva in i en verklig tumblr blogg och för en modeintresserad tjej låter det som en dröm att få vara delaktig. Lyssna på bland de bästa inom hiphop genren samtidigt som jag klätt mig i den perfekta outfiten, det vore livet.

  Reply

  Way out west är i Göteborg och jag ser mest fram emot Sia, for sure!!!!

  Reply

  1. Göteborg
  2. Daughter, M83, seinabo say, zara, SIA!!!

  Reply

  Way out west är i Göteborg. Jag ser mest fram emot tallest man on Earth :)
  Kram!

  Reply

  1. Det är i Göteborg
  2. Jag ser mest framemot att stå mitt i publik havet med min bästa vän (som bor i Göteborg som jag inte har fått träffa på evigheter ) och sjunga högt till Sia o känna att man lever. Och springa runt i festival området i as grymma bohemiska festivaloutfits.

  Reply

  Way out west är i kära Göteborg och jag vill SÅ gärna se Anderson Paak! Kram

  Reply

  WOW är i Göteborg och jag ser mest fram emot Seinabo Sey och Jack Garratt! :)

  Reply

  Way out west er i Gøteborg. Vanskelig å velge artister er så mange bra, men noen av de jeg ser mest fram til er The tallest man on earth, Sia og M83 :)

  Reply

  1. I underbaraste Göteborg!!!!
  2. Och ser framemot Zara Larsson och min bae, Sia ??
  och vart e den tredje frågan haha

  Reply

  1. The festival is located in Göteborg, Sweden.
  2. First of all of course all the great acts, especially Sia. Bu that would be the first swedish festival for me, so what I am mostly looking forward to is to see all the girls dressing up for this event. Fashion, good music and fun, that all goes together for me at festivals:)!

  Reply

  Way out west är i älskade Göteborg! Det jag ser fram emot mest är, förutom festivalstämningen och alla glada människor, att få dansa till SIA och Seinabo Sey. Två otroligt begåvade och märkliga kvinnliga artister, mäktigt!!! Kram

  Reply

  *Korrigering*
  Way out west är i älskade Göteborg! Det jag ser fram emot mest är, förutom festivalstämningen och alla människor, att få dansa till SIA och Seinabo Sey. Två otroligt begåvade och MÄKTIGA* (skulle det såklart stå?) kvinnliga artister, häftigt!!! Kram

  Reply

  1. Way out west är i Göteborg.
  2. Ser allra mest fram emot känslan! Att va där med flera 1000 andra som är där för att uppskatta real musik när den är som bäst! Inget slår den känslan
  Kram

  Reply

  Way Out West är i Göteborg, jag ser mest fram emot att bara vara delaktig i den härliga festivalen. Och dela minnen med andra härliga människor.
  Kram!

  Reply

  Wow håller till i vackra Göteborg och den artisten jag helst skulle vilja se är Zara Larsson eller min hemstads stolthet Cleo.

  Reply

  Way out west sker i Göteborg!
  Det jag hade sett fram emot mest ifall jag vann biljetter är att få klä sig i balla festival outfits som kanske är lite utanför sin comfort zone och sedan få dansa hela kvällen till grymma spelningar!!

  Reply

  1. Way out west är i härliga Göteborg!
  2. James Bay är den artist som jag ser mest framemot. Han är fantastisk live vilket är något jag vill uppleva i festivalatmosfär. Gillar även att festivalen gör en satsning för miljön med bara vegetarisk mat. Eftersom jag är vegan är detta uppskattat då det blir lättare för mig att hitta matalternativ.

  Reply

  1. ’’What city is way out west in?”
  – Gothenburg
  ’’Who do you looking forward to the most at Way out west?’’
  – I look most forward to see Travi$ Scott, G-Eazy and SIA

  Reply

  1. Festivalen Way out west är i Göteborg/Slottsskogen.
  2. Drömmen för mig skulle vara att se Travi$ skott och yung lean. Men framförallt G-eazy då hans musik var anledningen till att jag och min kille klickade första gången. Skulle vara sjukt att ett år och 5 månader senare få stå och lyssna på hans musik live med min kille.

  Reply

  1. Staden är Göteborg!
  2. Jag ser mest fram emot att hela Slottskogen blir full av liv, alla som är pepp tillsammans, alla grymma människor som klär upp sig som man blir inspirerad av och att bara få njuta av Sveriges bästa (och snyggaste) festival- sjävklart till tonerna av helt sinnesjukt bra grime/ hiphop av Skepta och Stormzy som ÄNTLIGEN spelar i Sverige!!!

  Reply

  1. Way out west är i Göteborg.
  2. Jag har aldrig varit på Way out west, och det skulle verkligen vara suuuper kul att få uppleva! Det jag skulle se mest fram emot om jag fick gå är för det första att få uppleva festivalen, sen att se James Bay, Travi$ Scott, M83, Seinabo Sey, SIA, Ane Brun osv. Jag skulle gå med min tvillingsyster så det hade varit DREAM! Kram

  Reply

  way out west är i Göteborg!
  Jag ser fram emot att se zara Larsson och sia, jag skulle ta med mig min bästa kompis dit, skulle vara en dröm att få åka dit!

  Reply

  Way out west er i Göteborg! Jeg ser fram emot å se Zara Larsson og Travi$ Scott.

  Reply

  It’s in Göteborg. Always wanted to visit the festival, hope I’ll be the lucky winner! The lineup this year is sooo good, I’d love to see for example Bob Moses, Daughter, The Kills…

  Reply

  Festivalen hålls i Göteborg.

  Den jag ser fram emot mest att se är Zara Larsson, att stå och skriksjunga till Lush Life med ett gött tjejgäng hade ju toppat sommaren!!!! Men även Sia skulle vara sjukt nice att se. <33

  Reply

  1. Way out west er i Göteborg. Ser frem til Travis Scott?

  Reply

  Way out West er i Gøteborg! Ser frem til Zara Larsson og Travis Scott + Sia!!!

  Reply

  ’’What city is way out west in?”
  ’’Who do you looking forward to the most at Way out west?’’

  1. GÖTEBORG
  2. DAUGTHER

  Reply

  Hej!
  Festivalen är i goa Göteborg, Slottsskogen. Det jag skulle ha sett framemot mest är att höra dem stora artisterna Sia, Travis Scott och James Bay bl.a. men även AlunaGeorge och M83 med min bästakompis då hon är ett stort fan av Travis Scott!

  Reply

  1. My beautiful city Gothenburg (live in London at the moment)
  2. Sia

  Reply

  Det är i Gööööötet!! Och det jag ser mest fram emot är att bära mina over the top outfits och att se Cleo, Travis scott och Zara!!
  Samt att hänga med mina vänner på festival och besöka detta omtalade Göteborg för första gången!

  Reply

  1. Göteborg.
  2. Att bryta min comfort zone och lära känna så många nya människor som möjligt, och genom det få minnen för livet. Festivaler är den perfekta platsen att få uppleva det bästa av många världar, och det är mitt mål!

  Reply

  WoW är i soliga, härliga och goa Göteborg, på Slottsskogen!
  Der jag ser mest fram emot på Way out West är självklart den person som jag kommer kunna bjuda med, men artistmässigt så är
  Pj Harvey, Morrrisey, Deportees, Nicole Sabouné och Young Lean. FATTA VILKEN LINE-UP
  LETS GOOOOOO

  Reply

  1. Göteborg
  2. Zara Larsson & Seinabou say! Fäääääb! ✌?️

  Reply

  Tja fan!

  Göteborg
  Att få hoppa runt till M83 – midnight city som om det inte finns en morgondag

  Reply

  1. Way out west äger rum i Göteborg!
  2. Jag ser verkligen fram emot att få se Sia live! Hon är nästan som ett väsen som inte går att förklara, skapar sån power o mystik i sin musik och sina framträdanden.

  Reply

  Hey there,
  1.:Göteborg
  2.:mostly looking forward to have some blessed days with my Worldwide friendship. good friends, awesome music, swedish nature.. what more is needed? oh yearh, Zara Larsson ofc <3

  Reply

  1. Göteborg
  2. Jag ser mest fram emot att få lyssna på många av mina favorit artister tillsammans med min bästa vän efter alltför mycket jobb. Skulle bli perfekta avslutet på sommaren 2016!
  Känna sig fylld av den euforisk känslan av att vara oövervinnelig! :)

  Reply

  ÅH så kul det hade varit att vinna. Behöver verkligen detta(!!) då jag jobbat konstant hela sommaren, INOMHUS och inte kunnat roa mig ett enda dugg än tyvärr. Håller tummar för mig själv!

  1. Göteborg, Sverige!
  2. Oj vad svårt tycker det är många bra! Men SIA är en av de jag ser fram emot allra mest. Hon har varit en stor favorit i hörlurarna sista tiden.

  KRAM

  Reply

  Jag fortsätter att lägga ut annonser i min stora garderobsrensning på Tradera, mycket som är perfekt för festival! Kolla gärna in dem :) Kläder köpta från Missguided, Topshop, Nelly, Asos, Zara, Nasty Gal, Bubbleroom, Planet Blue.. De flesta plaggen är helt oanvända med lappar kvar.

  http://www.tradera.com/profile/items/2958065/klara-872

  Reply

  1. Way Out West håller till i Slottskogen i Göteborg!
  2. Det jag ser fram emot mest är att få återuppleva festivalen där jag och min fästman (som jag gifter mig med till hösten) träffades för tre år sedan! Och att få se PJ Harvey som vi båda älskar!

  Reply

  1. Göteborg
  2. Travis Scott (min och min fästmans idol)

  Vi gifter oss nästa år hade varit en underbar bröllopspresent!

  Aldrig varit på way out west, håller tummarna!

  Reply

  Way out west är i Göteborg och jag ser mest fram emot att se Travis Scott!!

  Reply

  Wow infinner sig i älskade Göteborg och det som jag ser mest fram emot är att dansa sönder hela nätterna till bra musik med min bästa vän som bor alldeles för många mil ifrån mig!

  Reply

  1. Goa Göteborg
  2. Kramas hårt hårt med mina vänner till M83s gyllene toner…

  Reply

  1. Göteborg!!
  2. Att kunna få lyssna på skön musik och dansa hela natten lång med mina vänner

  Reply

  Way Out West är i Göteborg. Det jag ser fram emot mest med WOW är framför allt att planera alla festival outfits, dansa till hiphop musiken, alla dagsfester och skapa massa minnen med mina fina vänner. Det hade varit DRÖM att få gå

  Reply

  Wow är i Göteborg min kära hemort.
  Jag ser framemot att få uppleva lyx festivalen wow 2016 få kläd inspo från andra grymma människor och njuta & dansa till artisterna som Zarah Larsson G-eazy och Jose gonzalez med mina kära väninnor!!

  Reply

  Wow är i Göteborg min kära hemort.
  Jag ser framemot att få uppleva lyx
  festivalen wow 2016 få kläd inspo från
  andra grymma människor och njuta & dansa
  till artisterna som Zarah Larsson G-eazy
  och Jose gonzalez med mina kära väninnor!!

  Reply

  the festival is located in Slottsskogen/Gothenburg.
  I would love to my queen SIA but also Aurora, Massive Attack, Morissey and you?

  Love, Lisa

  Reply

  1. GÖTEBORG.

  2. RAPPA HELA ANTIDOTE (OCH CHOCKA ALLA) NÄR TRAVI$ SCOTT SPELAR.

  Reply

  Festivalen är i Göteborg.
  Jag ser mest fram emot att se G-Easy och Travis Scott, och det skulle vara sjukt nice att se dom live!
  Kläderna (!!), musiken & människorna. Festival vibes är det bästa som finns.

  Reply

  Way out west är i GÖTEBORG!
  Jag ser mest fram emot att ryckas med i all bra musik och dansa loss!
  Vad va den tredje frågan?

  Reply

  I älskade Göteborg!!! Ser fram emot Travi$ Scott till 100% och min all time favorite Seinabo Sey

  Reply

  1. Göteborg bästa staden i Sverige !
  2. Ser fram emot Travis Scott !!!! & att ta med min Vato dit för att gå loss på hela stället ;D

  Reply

  Göteborg!!

  Jag ser framemot att bara umgås och njuta av det fina på way out west och avsluta sommaren på ett bra sätt.

  Reply

  1. Gøteborg
  2. Cherrie, G-eazy, Karpe Diem, Seinabo Sey, Skepta, Stormzy, Travi$ Scott og Zara Larsson +++

  Reply

  FAN vad tagg!!! Way Out West hålls i Göteborg. Enligt mig är det mest väsentliga kring festivaler som denna att uppleva GEMENSKAPEN! Att överallt mötas av leenden och vara en del av det enorma kompisgäng som delar glädjen för musiken och varandra. Det går verkligen inte att uppleva någon annan stans.

  Reply

  GÖTEBORG

  Reply

  Ooh tusan sidan laggade

  Göteborg!
  Anderson paak, chvrches, travis scott, g-easy, James bay, Jack garratt, Jamie xx, José Gonzales, m83, mura masa, nao SER JAG FRAM EMOT SOMFAN

  Reply

  1. Göteborg
  2. Förutom att klä mig i kickass-outfits (kommer förmodligen scrolla igenom hela din blogg för inspiration) så ser jag verkligen fram emot Travi$ Scott, skulle sett honom på LIV i Miami förra året men åkte på någon knepig influensa så blev sängliggandes istället, vore sjukt kul att få ta en revansch här på hemmaplan!!

  Min mail är [email protected]

  Reply

  1.Göteborg
  2. Looking forward to exploring the city and partying in the sunshine to amazing music. Predominantly can’t wait to see Massive Attack and The Last Shadow Puppets, but am up for seeing anyone as a well earned break is needed.

  Reply

  Göteborg, bor i oslo atm och missa att alla mina barndomsvänner bokat och nu är jag pank! Hade vart fett att få komma hem träffa alla brudar och gå på festival!

  Reply

  ÅHHHH SUPERTÄVLING WIIII!!

  1. GÖTEBORG
  2. SIA (DU SJÄLV OM DU SKA DIT HHEHEEH) OCH ALLT HÄRLIGT FOLK SOM BIDRAR TILL EN UNDERBAR STÄMNING!

  HOPPAS VI SES, XO

  Reply

  1. Way Out West är i Göteborg.
  2. Skulle så gärna vilja se Travis Scott, Deportees, James Bay, José Gonzalez och M83 och allt snyggt folk som vistas på festivalen!

  Reply

  1. WOW är i Göteborg
  2. Skulle älska att se g-eazy och cleo!!! Skulle ge den ena till min syrra i 25 års present, hon vill så gärna gå!

  Reply

  1. Göteborg <3
  2. Allt som en festival har att erbjuda: musik, människor och härlig stämning. Kan inte förneka att se Travis Scott live hade varit guld!! SÅ SNYGG SOM HAN ÄR!!! (vill se fler artister än honom såklart hehe)
  Nej men har alltid hört om alla dessa rykten om de mytomspunna och legendariska festivaler som man aldrig kunnat gå på för att man varit för ung eller för att det är för långt bort. Så att få chansen att uppleva en Way out West hade betytt väldigt mycket. Speciellt eftersom det ligger centralt och i en storstad, så man kan passa på att uppleva nattlivet och sightseeing när man ändå håller på liksom!

  Reply

  Gbg ofc <3 Ser mest fram emot dödstunga gärin SEINABO SEY!!! Men givetvis massa andra också som Cherrie, Erik Lundin & Daniel Adams-Ray. Lever för festivaler ok? detta skulle va drömmen då jag spenderat allt på massa andra festivaler detta år rip mig :-//////

  Reply

  Way out West = Göteborg = Way out west <3 Bästa staden. Bästa svenska festivalen
  Ser fram emot att äntligen få se PJ Harvey, men självklart också Libertines, Daugther, Jose Gonzalez, Aurora, Grace Jones osv..
  Känslan att bara få lala-runt bland alla vackra människor och lyssna på fantastisk musik är det närmaste M A G I man kommer.

  Reply

  GOTHENBURG
  Grace Jones!

  thank you
  xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

  Reply

  1. The festival takes place in beautiful Göteborg.
  2. I look forward to meeting heaps of like-minded people and of course to seeing my fave Lana perform live!

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.