Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

VIP Shopping i Skövde

November 3, 2014 10:11

Plansch2

På torsdag kommer jag och Jennie-Ellen ner till Skövde och håller i ett shopping event tillsammans med DNA Shoes! Jag kommer att prata om trender, Jennie-Ellen kommer att visa upp sin nya höstkollektion och butiken kommer vara full av erbjudanden, tävlingar och fina priser! Ska bli superkul att få komma ner till Skövde och jag hoppas att ni är lika peppade som vi!

OSA till [email protected]

Hoppas vi ses där! <3


6 kommentarer om “VIP Shopping i Skövde”

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.