Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Road to Bråvalla

June 26, 2014 20:57

Rubrik-RoadtobravallaFannyLyckman-roadtobravalla-PS3FannyLyckman-roadtobravalla-PS1FannyLyckman-roadtobravalla-PS6FannyLyckman-roadtobravalla-PS4  Top and scarf (as skirt) from The Cartwheel project (HERE) / Boots – HERE / Hoodie from Gina tricot

Har precis kommit till hotellet efter en grym roadtrip mot Bråvalla med mina brudar! Vi skippade tåget och hyrde bil via Budget.se istället. Dom har ny grym tjänst som heter Budget Travel Planner där du kan bjuda in vänner (vänner du känner eller vänner du inte känner) på Facebook att dela bilen med. Tror vi casha under 200 spänn per man (vi åkte 4 pers) så både prisvärt och sjukt smidigt! HÄR finns en video som förklarar deras tjänst. Bokningar gör ni på deras hemsida HÄR!

Under festivalen kommer ni kunna hänga med mig på instagram. Lovar att posta everyday både bilder och filmer så häng med på @fannylyckman eller på hashtagsen #roadtobravalla och #budgettravelplanner.

Hoppas vi ses i vimlet! <3

 

Advertisement

35 kommentarer om “Road to Bråvalla”

  Love the hoodie (ok i love your whole style but the hoodie is sooo cool). cant find it online sadly :( damn!
  anyways have the best time and lots of fun with your girls beauty! :-***

  Reply

  Åh va kul med roadtrip! Bra tips med Budget! Ska testa tjänsten i sommar!

  Reply

  […] Som jag berättade i första inlägget åkte jag och mina tjejer till Bråvalla tillsammans med Budget för att testa deras nya bokningstjänst. Grejen är att jag älskar att åka bil. Du kan stanna vart du vill, spela hur hög musik du vill och sjunga hur högt du vill. Denna gången blev det inte riktigt lika lång roadtrip som vi gjorde i USA, men det är någonting speciellt med roadtrips. Eftersom jag inte har användning av bil i vardagen så vart det soft att kunna hyra en bil. Jag skrev mer om deras tjänst HÄR. […]

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.