Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

NCLA

April 30, 2014 09:17

NCLA-FannyLyckman-PolishesHigh

Nästa vecka släpper jag en mini kollektion tillsammans med de LA baserade nagellacks märket NCLA! Detta är ett projekt som har varit på gång i snart 1 år och de ska bli så sjukt kul att äntligen få dela detta med er!

Kollektionen består av 3 nagellack, Nude, mörkt rosa och svart som jag har döpt till #Naked #Dare och #Blackiseverything. Lacken kommer att släppas i utvalda butiker i Europa, USA, Japan och förhoppningsvis även Dubai som de ser ut just nu och du kan hitta dom på bla. Kyssjohanna.se , Shopncla.com , Stockholmmarket.com , Raglady i Göteborg, Twist and Tango i Stockholm och Göteborg m fl.

Snart ska jag springa iväg till Stockholm Beauty week för att visa upp mina lack för första gången och göra en intervju med Plaza! Xx

Translation: Next week I’ll be launching my mini kollektion with the LA based nail polish company NCLA! This is a project I’ve been working with for a year now, so I’m really exited to finally share it with you!

The collection contains 3 nail polish, Nude, Dark pink, and Black and I named them #Naked #Dare and #Blackiseverything. The collection will be released in Europe, US, Japan and hopefully Dubai but I haven’t got the list of the foreign stores yet but I’ll get back to you when I do! Meanwhile you’ll find it HERE as soon as they been released!

Now its time for me to head in to Stockholm beauty week to show my collection for the first time and do a intervju with Plaza! Xx


5 kommentarer om “NCLA”

  omg, va coolt att dem kommer släppas i så många länder! Hur amazing. Ska lätt köpa dom, älskar nagellack.

  Reply

  Men gud va roligt för dig Fanny :D Gillar verkligen färgen på Nude, får ta och kolla in lacken när jag är i Göteborg!

  Reply

  How fun!!! I love nailpolish and these colours are perfect…cant wait to have them the nude one will be mine for sure!!!

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.