Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Glitter Tutorial #5

April 30, 2014 13:00

Glittertutorial5Dags för min sista tutorial i samarbete med Glitter för den här våren! Jag älskar att ha utsläppt hår så detta är både den lättaste av mina tutorials och en av mina favoriter. Jag vet att flera av er är nyfikna på att få veta hur jag fixar mina slarviga surflockar så passade även på att visa upp min locktång en snabbis i början av klippet. Den är grym verkligen! Har använt den konstant i 1,5 år!

Du hittar den HÄR.

Translation: Time for my last tutorial with Glitter for this spring! This is the most simple look so far, and I love to wear my hair down so this is one of my favorites! I know that a lot of you wants to know how I fix my hair so I took the opportunity to show you my curling iron real quick right in the beginning of this clip. LOVE this iron. Been using it for 1,5 years and thats the secret to get my surfy waves.

You’ll find it HERE


19 kommentarer om “Glitter Tutorial #5”

  NNNOOOOOOOO! Vill inte att dessa videosarna ska ta slut :( Har fått så himla många bra tips verkligen så hoppas att du kan fortsätta tipsa om olika håruppsättningar och liknande :D Känner att jag måste besöka Glitter innan Midsommar.

  Reply

  länken med locktången fungerar inte för mig heller. snälla skriv vad den heter så ja kan kolla på andra sidor efter den?!:D

  Reply

  Åh vad söt kransen var, smart att sätta ihop flera stycken :)

  Reply

  hahah when i read your text i was like YAY OMG finally i know her secret and can do my hair the same way (because you have the best waves i have ever seen) and then i pressed the link and the link didnt work and i was like oh noooo whyyyyyyyyy…..hahahah but im sure you will fix the link as soon as you read our comments that it doesnt work :)
  sad that this was your last tutorial with glitter though..loved them all…really really beautiful and easy ideas. i will do them all during the summer now. thank you for that. and now i will watch kickstart :))))

  Reply

  Thank you hun! Haha, Yeah so sorry! The iron is called “Remington Pearl Pro curl”, but I think the link should be working now! Xx

  Reply

  curling iron: please please write the tool name in the comment section if repairing the link won’t work!

  Reply

  “Remington Pearl Pro curl”, but I fixed the link so it should be working now! Xx

  Reply

  Kul att äntligen få veta hur du gör ditt hår! – det är så sjukt fint!
  Brukar du använda hårspray innan eller efter du lockar? Vilken hårspray använder du? :)

  Reply

  Kan du inte göra en tutorial när du lockar hela håret, även visa vad du använder för produkter? Hade varit roligt att se! Ditt hår är helt fantastiskt!

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.