Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

YO SUSHI

February 23, 2014 11:40

More pics from our weekend in London, wearing my new spring jacket from Zara. Really like this short model and the white on white theme. Tried sushi as I told you for the first time the night we where out dining with the River Island team, and since I’m not a fish person I thought that was not really my thing, but heey, guess what I learned!? You can order sushi with beef. Yeeep you heard me! And its good, I mean like really, really good! Some of you probably thing I’m crazy for not knowing this until now, but if your not a fish person this is kinda major news.

SHOP THE LOOK:

Skarmavbild 2014-02-22 kl. 23.44.08 Skarmavbild 2014-02-04 kl. 11.52.40  Skarmavbild 2014-02-22 kl. 23.44.56Skarmavbild 2014-02-22 kl. 23.46.15Skarmavbild 2014-02-22 kl. 23.47.44

(CLICK ON THE PICTURES)


61 kommentarer om “YO SUSHI”

  kanske ska kika närmre på biff-sushi! äter inte heller fisk, och fiskar (alltså djuret) är bland det äckligaste och läskigaste jag vet, så rå fisk är inte alls min grej, haha!

  Reply

  I loooooove it….all white white some pastels, just beautiful…makes me want summer now!!!! such a great style. stunning fanny <3

  Reply

  Those shoes are perfect! And the bag! I love fish – just not the raw kind!

  Reply

  Klockrent!
  Vilken tid börjar och slutar mässan?

  Reply

  LÄS – Shopping, outfit bilder (primeboots, MBMJ, Tiger, MK osv.), LIVE FRÅN FJÄLLEN, Stockholms tjej.

  Catrinsandberg.blogg.se

  Reply

  Darn, I walked pass you in Michael Kors and though it was you, but thought it was to good to be true. I just want you to know how much of an inspo you are to me! And you are such a beaut in real life as well as in pictures! :)

  Reply

  Hej Fanny!
  Sett din kollektion, mkt fint! Undrar gör du design till textilier också? Så som mönsterdesign? tex denna: http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/kl%C3%A4der/toppar/fanny-lyckman-for-estradeur-110012/royal-tee-120781-94/

  Reply

  Hej!

  Tack så mycket! Jag har gjort printet i photoshop (photoshoppat ihop massa bilder) Sen har jag skickat det vidare till en kille som har fixat det gjort skuggor/naturliga övergångar osv.

  Xx

  Reply

  I absolutly love your look. It’s so… “Fanny Lyckman!”
  Been following you at least for the past year, and i’m happy that you have been posting more lately. I missed it.

  Reply

  Hej Fanny!

  Måste först bara säga att jag följt din blogg under flera år och vill bara tacka för all inspiration du gett mig! Hoppas jag stöter på dig på Attitude, vore trevligt att säga hej i “verkliga livet”.

  Sen ska jag komma till meningen av denna kommentar. Jag har alltid beundrat dina bilder på bloggen otroligt mycket och jag vet att du förmodligen måste få denna fråga EXAKT hela tiden, men jag ställer den ändå. Vilken kamera används när du fotar/fotas? Liksom dessa bilder är helt fantastiska, speciellt den första, den hoppar ner direkt i min inspirationsmapp! Känner att det börjar bli dags att byta ut kameran jag just nu har till en lite bättre, den jag har nu mäter inte standarden jag behöver för mitt jobb och min blogg, så är nyfiken på vad du använder.

  Kram och ha det bra! :)

  Reply

  Hej!
  Vart har du köpt byxorna? Är på jakt efter precis sådana du har på dig på bilderna, de byxorna du länkat till är inte samma.

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.