Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Uber Loves Fanny Lyckman

October 29, 2013 11:03

UBER LOVES FANNY LYCKMAN

WITH ENGLISH SUBTITLES :)


21 kommentarer om “Uber Loves Fanny Lyckman”

  Blev så otroligt glad över den galet snygga bombarjackan! Tack snälla Fanny! <3

  Reply

  När kommer retsen av kollektionen ut på Nelly? Längtar efter de mönstrade byxorna…

  Reply

  Ååååh, får gåshud när jag ser detta! DU ÄR SÅ SJUKT UNDERBAR! <3 Hade svimmat om jag fått träffa dig sådär, UNDERBART! <3 KRAM

  Reply

  it seemed fun!!
  wish i was leaving somewhere there!

  Bisous from STYLE FEST

  Reply

  haha bästa hundklippet på dig första sekunderna! boss är du

  Reply

  This is such a lovely idea for you to do this!
  I love the collection and I loved your previous one. The lookbooks are always so amazing.

  petitesideofstyle.com

  Reply

  Gråter pga är så avundsjuk, har aldrig hatat att bo i Göteborg förens nu..
  Grym idé!!

  Reply

  Hej!
  Jag använde din kod i uber appen. Hur kommer jag få min rabatt på nelly?:)

  Reply

  Åherre vad du växte i mina ögon nu (har dock alltid tyckt om din blogg). Det är INTE många som lägger ner sin tid på att åka runt& träffa läsare& dessutom dela ut GRATIS plagg. Nää, fan vad jag diggar dig& jag är lååångt ifrån att vara ensam om att älska det du gör.

  Önskar dig all lycka med det du gör& i framtiden!
  Besos

  Reply

  ojjjj jag är så ledsen för jag inte bor i Stockholm (eller i Sverige). skulle ha varit superkul att få möta dig! jag älskar din stil så mycket! om du aldrig ska till Finland, måste du komma till Åbo (var man kan Svenska jättebra)!

  Reply

  Yay! Finally could understand what you were saying! That is so sweet of u! And lucky ppl who met u! :D

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.