Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

AW/XIII

September 25, 2013 11:28

svartvaggSkor copy

Pic 1: Shoes and bags from my fall-collection “AW/XIII Fanny Lyckman for Estradeur” (That will be released in october) Pic 2: Random tumblr inspiration Pic 3: Silver shoes from Choies / T-shirt from my collection AW/XIII / Jeans and boyfriend sweater from G-star


17 kommentarer om “AW/XIII”

  Can anybody post the link for this line? Love it!

  Jaydeejaydee.blogspot.com

  Reply

  Åh, gleder meg sånn til kolleksjonen din kommer ut! Har faktisk på meg en genser fra din kolleksjon akkurat nå :-D

  Reply

  hur mycket kommer skorna att kosta?! :D

  Reply

  ÅÅÅÅh herre jävla gud vad snygga skor!!! Måste ha de svarta när de kommer ut. Kosta va de kosta vill!! Dör sneakersdöden <3

  Reply

  Jag blir så himla chockad över att det är såpass lite folk i lilla landet lagom som inte kan se att dessa skor är kopierade rakt av. De riktiga skorna är air weezy, detta är en kopia av Kanye west skor för nike & hans designsammarbete med Louis vuitton. PINSAMT FANNY!!! Det borde finnas någon sorts copyright, jag menar du skulle kunnabli stämd på allt du har. Tråkigt när du endå har så bra tänk och kreativ stil.

  Reply

  Älskar din blogg och still Fanny. Men när jag såg skorna du “designat” blev jag himla besviken. Det här är verkligen en kopia utav kanyes skor, som alla fans nog lär bli upprörda över när dem får se, jag blev iaf det. Rätt att inspireras MEN fel att kopiera. Besviken

  Reply

  När i oktober kommer skorna ut ? :) ska köpa ett par andra, men det kasnke är värt att vänta?

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.