Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21 kommentarer om “Make art not friends”

  så jäkla fin och grymma bilder! :)

  Kika gärna in på min blogg! Där kan man följa min vardag och livet innan jag ensam kommer fostra skrutten som växer i min mage. Upptäckte min graviditet så sent som i 6:e månaden och är idag i 8:e med beräknad födsel i början av augusti. Där jag utan sambo eller pojkvän överhuvudtaget tar mig igenom dagarna innan förlossningen! Livet blir inte alltid som man tänkt sig…

  Reply

  This is perfection ! everything is absolutely perfect in these photos : the clothes and accessories, the light, YOU ! Very great shots !

  Reply

  Helt klart super grymma outfits… Som alltid:D
  Ni glömmer väl inte att vi har en tävling på militusbloggen.se just nu! Du kan vinna lyxiga makeup produkter ifrån vår webshop. Det är super enkelt och alla kan vara med! Du kan också läsa inlägg och tips om hud och kosmetika mm. Kram

  Reply

  Var hittar jag den svarta skinnvästen!? Sjukt snygg!!

  Reply

  Vad är det för modell du har på dina Dr Martens? Hur många hål?
  Tacksam för svar! Så himla duktig är du!

  Reply

  Har du sett att Kylie Jenner har repostat en av dina bilder? :) 11 augusti la hon upp bilden med fishnet och shortsen.

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.