Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

EUPHORIA on Summerburst

June 17, 2013 19:37

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hur fett va summerburst!?? Jag hade så grymt kul, och alla ni läsare som kom fram och pratade med mig under helgen, ni är helt fantastiska! Era fina ord värmer <3

Translation:

How great was summerburst!?? I had such a good time! And all you readers that came to talk to me, you are amazing! All of you <3 I’m so grateful for all your kind words! You made my day!

Thank you pepsi for an amazing night!


10 kommentarer om “EUPHORIA on Summerburst”

  Så utrolig moro da! Herlige bilder! Bra du koste deg :-D

  Reply

  Hej!
  Jag stötte på dig i farten utanför summerburst i lördags. Jag hade på mig din fuck-keps och om jag inte minns helt fel så tog din kille kort på oss tsm? :) Jag var lite stressad och chockad i stunden så tog ingen bild själv så skulle gärna vilja att du mailar bilden till mig [email protected] om du har den kvar :)

  Jag hoppas jag inte va otrevlig, men var i farten då mina kompisar gick snabbt före och vart lite chockad! Vile ju tala om att du är grym! ;)

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.