Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Nominerad

August 7, 2012 17:23


11 kommentarer om “Nominerad”

  Hoppas verkligen att du vinner, din blogg är GRYM! Måste fasen rösta nu.

  Reply

  Grattis till nomineringen :)!
  Fina vi var i tidningen Bohusläningen idag, haha :)
  Stort lycka till inom din kategori, ses på blog awards!

  Reply

  Jag har röstat, din blogg är super. Lycka till!

  Reply

  Jag har röstat på dig. Jag tycker du är helt fantastisk och du ger mig så mycket inspiration till att vilja fota mer outfits, att vilja klä mig mer outstanding och att våga go wild and crazy. Jag kollar nästan dagligen på din blogg och gjort det väldigt länge nu… Ibland tänker jag på dig när jag klär mig, haha! Jag hoppas verkligen du kommer vinna, det förtjänar du så sjukt mycket. Keep on rockin!! XO

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.