MENU

PRIVATE GETAWAY

POSTER
20170827 15:59

 

 

 

 

8 Responses to “PRIVATE GETAWAY”

 1. Jennifer Königsson on

  Med tanke på att du i snitt lägger upp ett inlägg per månad undrar jag om du fortfarande Titulerar dig som bloggare? Det är väldigt tråkigt att du slutat uppdatera bloggen

  Reply
 2. Patricia on

  Tjena! Följer dig på Instagram och har gjort det ett bra tag, måste bara säga att jag älskar hur du sminkar dig, speciellt dig ögon makeup. Skulle du kanske kunna lägga upp vad du använder för produkter eller kanske någon tutorial hur du gör? Tror många skulle uppskatta det.

  Reply
 3. Sara on

  Hej fanny, jag och mina vänner snackade och är du en förespråkare för free the nipple? Du är väldigt öppen och så men du målar alltid över fast än det är din egen blogg.. Du är en stor förebild och vi drömmer inte om det är jobbigt för du är en allmän person! Men det är sånna som du som kan förändra världen med oss som har dig som förebild! Saknar dina blogginlägg <3

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)