MENU

NO PHOTOS

this fucking jacket though
20160220 15:54
FannyLyckmanBomber1
FannyLyckmanBomber2
FannyLyckmanBomber3

Jacket – ad-link HERE

13 Responses to “NO PHOTOS”

 1. fabienne on

  ooooohhh how i missed your gorgeous face!!! <3 i was in thailand for 3,5 weeks and had zero internet. it was soo nice without any social media and all that stuff but now i am kinda glad to be back and to be updated on your blog content <3 landed last night and watched all the snaps from the breakfast you all had this morning you KILLED me with the face you gave rami when he filmed this close up from you hahaha oh i seriously missed your beautiful (resting bitch) face. and this jacket is so DOPE!!!!!

  Reply
 2. Frida on

  Hey! :D om du mot förmodan skulle tröttna på jackan skulle det vara jättegulligt om du kunde fråga mig om jag kan få köpa den innan du lägger ut den på en bloppis eller liknande. Den finns nämligen inte att köpa längre på ASOS :C Jag älskar din stil och beundrar din genomtänkta blogg, och när jag såg denna jacka så STANNADE hjärtat. Det är en bomberjacka som glittrar! Genialt! :D Vill jättegärna ha en sådan jacka XD

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)