MENU

Life

the last couple of days
20160121 19:36
FannyLyckmanBadkar5

 

vsco-photo-1

 

IMG_4259

 

IMG_4439

 

IMG_4248

 

IMG_4435

19 Responses to “Life”

 1. fabienne on

  you dont even wanna know how long i just kept looking at the first photo, completely freezed and afraid to scroll down because i already was hypnotized by the first photo and couldnt handle more of these. god damn what are you doing to me fanny??? still a lil bit speechless, my thought either spinning around after i see your photos and i fill your comment field with thousands of adjectives and thoughts or i am just blown away like now. now i am gonna scroll up again and keep starring at you. <3 :D <3

  Reply
 2. Julia on

  Har älskat din blogg länge men asså shit, på sista tiden har den varit såå grym!
  Och undrar som kommentaren ovan vart den vita toppen på sista bilden är från!? xx

  Reply
 3. johanna on

  Missa inte Hush bar på Koh Samui, du lär inte hitta en bar med bättre musik(bara hiphop/RnB), dansare och stämning. Vet inte hur mycket ni festar men gör inte tabben att spendera hela natten på Ark Bar.

  Reply
 4. Julia on

  Lovely Pictures <3

  Such an amazing vacay <3

  Missing your Outfit Posts Georgeous <3 <3

  I need some sping inspo :)

  Love you, you are an ICON!!!

  Reply
 5. Isabelle on

  Du är så jäkla snygg! Jag har kollat på den vita baddräkten från Asos ett tag och tänkt beställa är osäker på storleken… Din verkar sitta jättebra så undrar vilken storlek du beställde, så man får ett litet hum :)

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)