MENU

Summer in December

Mode: Khaki, bomber, military, beige, white
20151223 15:39
FannyLyckman_GreenBomber_10 FannyLyckman_GreenBomber_1 FannyLyckman_GreenBomber_2 FannyLyckman_GreenBomber_3 FannyLyckman_GreenBomber_4 FannyLyckman_GreenBomber_5 FannyLyckman_GreenBomber_7 FannyLyckman_GreenBomber_6 FannyLyckman_GreenBomber_8 FannyLyckman_GreenBomber_9 FannyLyckman_GreenBomber_11 FannyLyckman_GreenBomber_12

Credits & Ad-links:

Top – HERE  (Did a makeover on this one)

Jacket – HERE

Militaryjacket – HERE

Jeans – HERE

Boots – HERE

 

15 Responses to “Summer in December”

 1. Adam on

  Skit snyggt, Men jag undrar en sak, i din senaste story så hade Alex på sig en grön fur army jacka och jag undrar vad den är ifrån? Den är riktigt dope!

  Reply
 2. Claudia on

  Hi Fanny, could you please tell what size of this bomber jacket do you wear? I wanna order one for myself, but I’m struggling with the sizes. I love, love how it looks on you! Love your style, you’re the best.

  Reply
 3. Anneli Kiander on

  Nordisko håller på att designa nya väskor i vegetabilgarvat tärnsjöläder och om du är intresserad av att vsra med och utforma något exemplar, hör av dig via mail. Vi har väsk-verkstan i Uppsala.

  Reply
 4. E on

  Älskar dessa färger och looken. Har länge tänk slå till på bomberjackan men testade standardmodellen och den var så bred. Är detta wmn modellen eller orginalet? Och vilken size? Hade vart fett! Du har grym smak!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)