MENU

Bright White

20150524 14:45
FannyLyckman_PARIS-WHITE1FannyLyckman_PARIS-WHITE5FannyLyckman_PARIS-WHITE8FannyLyckman_PARIS-WHITE2FannyLyckman_PARIS-WHITE3FannyLyckman_PARIS-WHITE4

I’m Wearing:

Cropped top:  Zara (old)

Pants:  Gina Tricot (coming soon)

Bag: Prada

Watch: Larsson & Jennings

Rings: H&M

 

These Pants though!? I love the fact that they are high wasted. Wide pants like this can really make you fel short and fat if you have curves, but with a high waist and a cropped top you can still create a tall and elegant look. Xx 

16 Responses to “Bright White”

 1. fabienne on

  wow your blogging game is strong lately and i love it!!! and this pants really make you look tall, your legs looking 10 meter long! what a lovely and elegant outfit!
  also i love that you are so active on your snapchat lately, it is SO much fun to see more of your life since you decided to keep this blog more professional and less private.
  you are amazing and extraordinary beautiful <3

  Reply
 2. sofia on

  älskar byxorna å outfitten, skitsnyggt! Men jag reagerar ändå på att du säger att det är lätt att se tjock och kort ut. Jag vet att normen i dagens samhälle är att vara lång och smal, men alla är ju inte det och det kändes lite som du nedvärderade korta och tjocka. Det är inget fel på att se kort och tjock ut, det kan väl vara minst lika snyggt, vi måste bara få alla andra att inse det också så den här skeva bilden på kvinnokroppen kan ändras nån gång. Jag tycker det är viktigt, speciellt folk som dig som jobbar mycket med utseende att visa att man inte behöver vara smal och lång och koppla det till snygghet. Brinner av så mycket på det här och det är förståeligt att du skrev som du gjorde, för det är ju normen idag, men det är fel och jag tror du vet det också.

  Missförstå mig rätt nu, ville bara ge den här kritiken. I övrigt ÄLSKAR jag din blogg och har följt den i flera år och även din pojkväns musik som är skitbra! So keep going!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)