MENU

Tutorial – Curls and braids

20150329 17:56
FannyLyckman-TRESemme2FannyLyckman-TRESemme1

The clock is set back 1h, and summertime officially started! I do love this season, so today I’m giving you a summer hair tutorial in collaboration with  TRESemmé, and Marre Hitti, my amazing hairstylist!

You’ll know my signature look is long messy curls and today you’ll get it, but with a bohemian twist!! Love this look and it’s perfect for festivals, summer partys and to get your beach look on point! Hope you’ll like it!! Xx

11 Responses to “Tutorial – Curls and braids”

  1. Miriam on

    Hej! Jag är en 16 årig tjej som har ett projekt för att bygga ett bibliotek i en skola i Syd Afrika. Donera gärna några kronor, det tar bara någon minut och det skulle verkligen bidra till att hjälpa barnen på Sodwana Bay Primary School att få en bättre utbildning.
    Donera och få mer info på http://rkthb.co/55570

    Tack på förhand, detta är ett seriöst projekt och ett gäng elever på skolan åker direkt till skolan i samband med Operation Wallacea!

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)