Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

Surfcamp in Marocko

November 19, 2014 18:34

FannyLyckman-Surfing-PS1-980x653 Skarmavbild 2014-11-07 kl. 16.19.56

52
DT_Grilo_Marokko_PH Daniel Tengs

Tillsammans med 8 andra härliga brudar och vår grymma fotograf Rami Hanna, kommer jag dra på Lapoints surfläger i Marocko i december och lära mig surfa! Hur kul!? I samband med Kickstart fick jag lära mig grunderna under en eftermiddag, men lyckades bara stå upp på brädan i ca 2 sekunder, och ända sedan dess har jag varit så grymt sugen på att boka så jag får lära mig på riktigt! Jag kommer nog köra level 1 till en början med får väl se och jag lyckas ta mig uppåt längs veckans gång! Självklart tar jag med mig kameran och har även köpt en GoPro så jag ska kunna filma ute i vattnet! Bara 3 veckor kvar!!

Translation: Just booked a surf trip with Lapoint to Marocko with 8 other girls and our talented photographer Rami Hanna! When I was shooting for Kickstart I had the chance to try just for an afternoon I was hooked! Finally I get the opportunity to learn how to surf for real, and of course I’ll bring my camera for the ride! So exited!!


13 kommentarer om “Surfcamp in Marocko”

  Soooo cool, i knew you would also be part of that group who are going. you, alex, hannah, ida, victoria, kenza and janni + rami…who else is comming? angelica?

  Reply

  ni kommer ha det så djävulskt, jäkla kul! ser fram emot massa schyssta bilder & härliga updates (ingen press hehe)

  Reply

  Vad härligt med en solsemester att se fram emot! Jag vill också resa till solen för här i Sverige finns det ingen sol längre.
  Mvh Anette Starby

  Reply

  Det tar längre tid än en vecka att lära sig surfa. Tar flera år. Gopro måste du klistra fast på surfbrädan och den grejen som sitter fast får du ej bort, och antar att ni kommer att låna brädor. Du kan inte ha kameran i handen när du surfar….

  Reply

  OMG ska ni bo i de där huset (ögonhjärt smileys)? Om ni ska göra det måååste du berätta vart ni sökte när ni skulle planera resan så jag också kan åka och bo där :P hehe XD lol

  Reply

Genom att lämna en kommentar är jag införstådd om att eventuella personuppgifter som delas kommer att hanteras i enlighet med denna webbplats Integritetspolicy"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

By submitting my comment I acknowledge that I have read the privacy policy and fully understand its content.