MENU

Surfcamp in Marocko

20141119 18:34
FannyLyckman-Surfing-PS1-980x653 Skarmavbild 2014-11-07 kl. 16.19.56

52
DT_Grilo_Marokko_PH Daniel Tengs

Tillsammans med 8 andra härliga brudar och vår grymma fotograf Rami Hanna, kommer jag dra på Lapoints surfläger i Marocko i december och lära mig surfa! Hur kul!? I samband med Kickstart fick jag lära mig grunderna under en eftermiddag, men lyckades bara stå upp på brädan i ca 2 sekunder, och ända sedan dess har jag varit så grymt sugen på att boka så jag får lära mig på riktigt! Jag kommer nog köra level 1 till en början med får väl se och jag lyckas ta mig uppåt längs veckans gång! Självklart tar jag med mig kameran och har även köpt en GoPro så jag ska kunna filma ute i vattnet! Bara 3 veckor kvar!!

Translation: Just booked a surf trip with Lapoint to Marocko with 8 other girls and our talented photographer Rami Hanna! When I was shooting for Kickstart I had the chance to try just for an afternoon I was hooked! Finally I get the opportunity to learn how to surf for real, and of course I’ll bring my camera for the ride! So exited!!

13 Responses to “Surfcamp in Marocko”

 1. Fabienne on

  Soooo cool, i knew you would also be part of that group who are going. you, alex, hannah, ida, victoria, kenza and janni + rami…who else is comming? angelica?

  Reply
 2. Maria on

  Det tar längre tid än en vecka att lära sig surfa. Tar flera år. Gopro måste du klistra fast på surfbrädan och den grejen som sitter fast får du ej bort, och antar att ni kommer att låna brädor. Du kan inte ha kameran i handen när du surfar….

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)