MENU

Suede overknee

20141030 11:24
FannyLyckman-OVERknee-14

Som jag nämnde i det här inlägget har jag en stor crush på over knee boots just nu, och tänkte därför visa upp mitt senaste köp! Mjuka overknee boots i mocka med spetsig tå och ca 10 cm klackhöjd. Du hittar dom HÄR!

Translation: As I mention in this post, I really got a thing for over knee boots at the moment! Here is my latest purchase! Soft over knee boots in suede, with a 4″ high heel and a pointed toe. You’ll find them HERE!

16 Responses to “Suede overknee”

  1. Klara on

    Säljer just nu ut lite balla skor, Jeffrey Campbells, oanvända UNIF Hellbounds och superhöga boots från Have2have. Dessa annonser slutar ikväll sen kommer jag köra ut ett gäng imorgon, har allt ifrån mängder skor att sälja till plagg från Topshop, Asos, Nasty Gal osv. Många plagg som kommer finns inte i Sverige och är använda enbart till plåtningar! Kolla in http://www.tradera.com/profile/items/2958065/seller :D

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)