MENU

Overknee

20141027 22:28
FannyL-RebeccaStella1

 

1. HERE   2. HERE   3. HERE    4. HERE    5. HERE   6. HERE   7. HERE

Got a huge crush on over knee boots this season! I already bought a pair (buy them HERE), and I’ll match them with long coats, fur, knitted sweaters and leather shorts! This pair is from Rebecca Stellas new collection for Nelly. You’ll find them HERE!

12 Responses to “Overknee”

 1. Siren on

  Fanny! Kan du ikke vær så snill å lage en video ang hvordan du legger øyeskyggen din?
  Som i dette innlegget og “Coffee break” innlegget ditt? Du er så snygg!!!! klem!

  Reply
 2. Andrea on

  Hej. Kan du snälla inte svara på vilken ögonbryns penna/skugga du fyller dina bryn med? Den färgen och märke. Har gått runt som en idiot till varje smink butik och visat bilden på dig men ingen fattar något.. Hoppas du svarat för är helt beroende av att hitta den färgen. Btw är du grymmast också !

  Reply
 3. antheleo on

  Hej. Kan du snälla inte svara på vilken ögonbryns penna/skugga du fyller dina bryn med? Den färgen och märke. Har gått runt som en idiot till varje smink butik och visat bilden på dig men ingen fattar något.. Hoppas du svarat för är helt beroende av att hitta den färgen. Btw är du grymmast också !

  Reply
 4. JSC Result 2017 on

  Very informative writing on this topic. And thanks a lot for this. You may know JSC Result 2017 has been published today. Do you want to know your result instantly. Click on the above official website.

  JSC Result 2017

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)