MENU

Fashion Killa

20140930 17:07

FannyLyckman-Brooklyn-Baseball1FannyLyckman-Brooklyn-Baseball4FannyLyckman-Brooklyn-Baseball11FannyLyckman-Brooklyn-Baseball15FannyLyckman-Brooklyn-Baseball7FannyLyckman-Brooklyn-Baseball3FannyLyckman-Brooklyn-Baseball10Photo: Madelen Holmström

Bag from Prada / Boots from Timberland (HERE) / Bomber from Asos (HERE) / T-shirt from Cos / Shorts from Zara

Poppar outfits här som förr men har haft så sjukt mkt att göra på senaste att jag inte hunnit skriva så mycket! Jag har precis kört igång en tränings-packt ihop med Alexandra Bring Im Active, så jobbar jag inte hänger jag på gymmet numera. Sjukt kul men också extrems påfrestande. Skulle behöva en heldag med tv-serier, bananpannkakor och sömn.

fredag och lördag åker jag till Kalmar och gästar deras Fashion week. Jag kommer hålla en liten föreläsning om mitt liv, mitt företag och min resa inom mode branschen.  Hoppas vi ses där! Mer info kommer snart! Xx

 

Translation: Popp’in outfits like I use to, but haven’t had the same time to write about whats going on in my life lately. I just started to work out with my new personal trainer, Alexandra Bring on Im Active, so when I’m not working I’m at the gym these days.

On friday I’ll go visit Kalmar for Fashion week, and talk a little about my job, my company and my journey in the fashion industry. Hope to see you there! Xx

32 Responses to “Fashion Killa”

 1. fabienne on

  Ok so now fuck my life…these are for sure really now for suuuure the most georgest pics EVER of you… i was starring like 5minutes at the first pic…your eyes, your HAIR, your cheekbones and your whole face in general…Oh my fucking god!!!!!!!!!! i am at work at the moment and was just starring at my PC and didnt even notice that my boss came around hahah…shiiit fanny!!!!!!!!!! i cant even look at your outfit, i just have eyes for you in this pic…damn girl!

  btw: what are your goals now with working out? again the stomage as it was at kickstart? :) good luck but you dont need it trust me you are perfect just as you are <3 big hug

  Reply
 2. Sofia on

  Välkommen till lilla, men vackra Kalmar! Älskar din stil. Du är en stor inspirationskälla Fanny. Hoppas på att skymta dig i helgen trots att jag inte har tid att gå och lyssna på dig.

  Reply
 3. Julia on

  Alltid lika snygga och klockrena outfits! <3

  Kan du inte snälla göra ett inlägg om vad du använder för smink? älskar din fina bas,solpuder och ögonskugga! SÅ fin!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)