MENU

Road to Bråvalla

20140626 20:57

Rubrik-RoadtobravallaFannyLyckman-roadtobravalla-PS3FannyLyckman-roadtobravalla-PS1FannyLyckman-roadtobravalla-PS6FannyLyckman-roadtobravalla-PS4  Top and scarf (as skirt) from The Cartwheel project (HERE) / Boots – HERE / Hoodie from Gina tricot

Har precis kommit till hotellet efter en grym roadtrip mot Bråvalla med mina brudar! Vi skippade tåget och hyrde bil via Budget.se istället. Dom har ny grym tjänst som heter Budget Travel Planner där du kan bjuda in vänner (vänner du känner eller vänner du inte känner) på Facebook att dela bilen med. Tror vi casha under 200 spänn per man (vi åkte 4 pers) så både prisvärt och sjukt smidigt! HÄR finns en video som förklarar deras tjänst. Bokningar gör ni på deras hemsida HÄR!

Under festivalen kommer ni kunna hänga med mig på instagram. Lovar att posta everyday både bilder och filmer så häng med på @fannylyckman eller på hashtagsen #roadtobravalla och #budgettravelplanner.

Hoppas vi ses i vimlet! <3

 

Advertisement

35 Responses to “Road to Bråvalla”

  1. Fabienne on

    Love the hoodie (ok i love your whole style but the hoodie is sooo cool). cant find it online sadly :( damn!
    anyways have the best time and lots of fun with your girls beauty! :-***

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)