MENU

NCLA

20140430 9:17
NCLA-FannyLyckman-PolishesHigh

Nästa vecka släpper jag en mini kollektion tillsammans med de LA baserade nagellacks märket NCLA! Detta är ett projekt som har varit på gång i snart 1 år och de ska bli så sjukt kul att äntligen få dela detta med er!

Kollektionen består av 3 nagellack, Nude, mörkt rosa och svart som jag har döpt till #Naked #Dare och #Blackiseverything. Lacken kommer att släppas i utvalda butiker i Europa, USA, Japan och förhoppningsvis även Dubai som de ser ut just nu och du kan hitta dom på bla. Kyssjohanna.se , Shopncla.com , Stockholmmarket.com , Raglady i Göteborg, Twist and Tango i Stockholm och Göteborg m fl.

Snart ska jag springa iväg till Stockholm Beauty week för att visa upp mina lack för första gången och göra en intervju med Plaza! Xx

Translation: Next week I’ll be launching my mini kollektion with the LA based nail polish company NCLA! This is a project I’ve been working with for a year now, so I’m really exited to finally share it with you!

The collection contains 3 nail polish, Nude, Dark pink, and Black and I named them #Naked #Dare and #Blackiseverything. The collection will be released in Europe, US, Japan and hopefully Dubai but I haven’t got the list of the foreign stores yet but I’ll get back to you when I do! Meanwhile you’ll find it HERE as soon as they been released!

Now its time for me to head in to Stockholm beauty week to show my collection for the first time and do a intervju with Plaza! Xx

5 Responses to “NCLA”

  1. Fabienne on

    How fun!!! I love nailpolish and these colours are perfect…cant wait to have them the nude one will be mine for sure!!!

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)