MENU

Glitter Tutorial #5

20140430 13:00

Glittertutorial5Dags för min sista tutorial i samarbete med Glitter för den här våren! Jag älskar att ha utsläppt hår så detta är både den lättaste av mina tutorials och en av mina favoriter. Jag vet att flera av er är nyfikna på att få veta hur jag fixar mina slarviga surflockar så passade även på att visa upp min locktång en snabbis i början av klippet. Den är grym verkligen! Har använt den konstant i 1,5 år!

Du hittar den HÄR.

Translation: Time for my last tutorial with Glitter for this spring! This is the most simple look so far, and I love to wear my hair down so this is one of my favorites! I know that a lot of you wants to know how I fix my hair so I took the opportunity to show you my curling iron real quick right in the beginning of this clip. LOVE this iron. Been using it for 1,5 years and thats the secret to get my surfy waves.

You’ll find it HERE

19 Responses to “Glitter Tutorial #5”

 1. Dixi Wonderland on

  NNNOOOOOOOO! Vill inte att dessa videosarna ska ta slut :( Har fått så himla många bra tips verkligen så hoppas att du kan fortsätta tipsa om olika håruppsättningar och liknande :D Känner att jag måste besöka Glitter innan Midsommar.

  Reply
 2. sofia sörensen on

  länken med locktången fungerar inte för mig heller. snälla skriv vad den heter så ja kan kolla på andra sidor efter den?!:D

  Reply
 3. Fabienne on

  hahah when i read your text i was like YAY OMG finally i know her secret and can do my hair the same way (because you have the best waves i have ever seen) and then i pressed the link and the link didnt work and i was like oh noooo whyyyyyyyyy…..hahahah but im sure you will fix the link as soon as you read our comments that it doesnt work :)
  sad that this was your last tutorial with glitter though..loved them all…really really beautiful and easy ideas. i will do them all during the summer now. thank you for that. and now i will watch kickstart :))))

  Reply
  • Fanny Lyckman on

   Thank you hun! Haha, Yeah so sorry! The iron is called “Remington Pearl Pro curl”, but I think the link should be working now! Xx

   Reply
 4. Mona on

  Kul att äntligen få veta hur du gör ditt hår! – det är så sjukt fint!
  Brukar du använda hårspray innan eller efter du lockar? Vilken hårspray använder du? :)

  Reply
 5. Josefine on

  Kan du inte göra en tutorial när du lockar hela håret, även visa vad du använder för produkter? Hade varit roligt att se! Ditt hår är helt fantastiskt!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)