MENU

Olympus E-P5

20131216 12:52

Från och med idag och tre veckor framåt har jag, Rami och Lisa ett litet projekt som vi har döpt till “The traveling camera” Vi kommer ha kameran en vecka var och ta med er i vårat dagliga liv i bilder fotade med Olympus E-P5. Undertiden kör vi igång en tävling på instagram där en av er kommer kan vinna en kamera från Olympus.

Tävlingen:

Posta ditt “Favorite moment of the day”

Bilden ska vara taggad med: @imnextse @fannylyckman @OlympusSverige
plus the hashtag #thetravelingcamera

Det finns ingen limit på hur många bilder man får posta. Ju fler bilder du postar ju större är chansen att vinna. Efter kampanjen är slut väljer vi en vinnare som kameran kommer att skickas till.

 

Translation: This week and the next 2 to come, me, Rami and Lisa will do a little project we like to call “The traveling camera”. Under one week each you will follow our every day life in pictures with the Olympus E-P5 and meanwhile have a competition on instagram where one of you will win a camera from Olympus!

The Competition:

Post your “Favourite moment of the day”.

The picture should be tagged with: @imnextse @fannylyckman @OlympusSverige
plus the hashtag #thetravelingcamera
There is no limit to how many pictures they are allowed to post. The more they post, the bigger the chance of beeing noticed and win the price.

We will after the competition choose a winner from Instagram that twill win the camera!

8 Responses to “Olympus E-P5”

  1. kibriya on

    Fitness and exercising participate in a vital function with your overall health. Fitness has become extremely popular these days and you will view individuals through many strolls associated with living obtaining to their jogging shoes and taking a stroll along the particular playground first each day.Kyani

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)