MENU

Uber Loves Fanny Lyckman

20131029 11:03
UBER LOVES FANNY LYCKMAN

WITH ENGLISH SUBTITLES :)

21 Responses to “Uber Loves Fanny Lyckman”

 1. julia on

  Ååååh, får gåshud när jag ser detta! DU ÄR SÅ SJUKT UNDERBAR! <3 Hade svimmat om jag fått träffa dig sådär, UNDERBART! <3 KRAM

  Reply
 2. Payan Ghefouri on

  Åherre vad du växte i mina ögon nu (har dock alltid tyckt om din blogg). Det är INTE många som lägger ner sin tid på att åka runt& träffa läsare& dessutom dela ut GRATIS plagg. Nää, fan vad jag diggar dig& jag är lååångt ifrån att vara ensam om att älska det du gör.

  Önskar dig all lycka med det du gör& i framtiden!
  Besos

  Reply
 3. Aida on

  ojjjj jag är så ledsen för jag inte bor i Stockholm (eller i Sverige). skulle ha varit superkul att få möta dig! jag älskar din stil så mycket! om du aldrig ska till Finland, måste du komma till Åbo (var man kan Svenska jättebra)!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)