MENU

Mary K and Ashley

20130926 9:39

FannyLyckman-MKdel2PS2FannyLyckman-MKdel2PS5Coat from Gina Tricot / Fur scarf from my fall-collection ( will be released in october) / Leather pants from Boozt / Boots from Henrykole / Bag from Celine / Shades from Le Specs / Top from Brandy Melville

I was at the press office yesterday for a pre showing of the second collection by Mary-Kate and Ashley for Bik Bok. Really like the leather skirt, the biker leggings and the kimono set in gold on the third pic.

31 Responses to “Mary K and Ashley”

 1. Henrik on

  Hej. Känner mig dum för att jag försökte vara rolig på t-banan idag samtidigt som jag satt fast i level 32 av Candy Crush på mobilen. Vill be om ursäkt för det och samtidigt säga att du blev skitfin på VR omslaget no thanks to me!!!!! Love! H

  Reply
 2. Lisa on

  Seriöst, blir så lack när en modebloggare som du och som har så stor inverkan på dem som läser din blogg osv, använder dig av riktig päls????
  Det är väldigt ofta det förekommer päls på din blogg och jag tycker det är så fruktansvärt bedrövligt.

  Började följa din blogg för ett tag sen då du verkade som en cool brud med coola outfits. Nu är du bara en loser i mina ögon och du förlorade nyss ett fan :)

  Reply
  • josefin on

   tror verkligen inte att det är riktig päls hon använder, finns många fina fake-päsar nu för tiden och tror faktiskt inte att hon skulle använda sig utav riktig päls på en scarf ur sin kommande nelly-kollektion, hade blivit på tok för dyrt! men bara en tanke, tyckte scarfen var fantastisk!

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)