MENU

AW/XIII

20130925 11:28

svartvaggSkor copy

Pic 1: Shoes and bags from my fall-collection “AW/XIII Fanny Lyckman for Estradeur” (That will be released in october) Pic 2: Random tumblr inspiration Pic 3: Silver shoes from Choies / T-shirt from my collection AW/XIII / Jeans and boyfriend sweater from G-star

17 Responses to “AW/XIII”

 1. D on

  Jag blir så himla chockad över att det är såpass lite folk i lilla landet lagom som inte kan se att dessa skor är kopierade rakt av. De riktiga skorna är air weezy, detta är en kopia av Kanye west skor för nike & hans designsammarbete med Louis vuitton. PINSAMT FANNY!!! Det borde finnas någon sorts copyright, jag menar du skulle kunnabli stämd på allt du har. Tråkigt när du endå har så bra tänk och kreativ stil.

  Reply
 2. Jj on

  Älskar din blogg och still Fanny. Men när jag såg skorna du “designat” blev jag himla besviken. Det här är verkligen en kopia utav kanyes skor, som alla fans nog lär bli upprörda över när dem får se, jag blev iaf det. Rätt att inspireras MEN fel att kopiera. Besviken

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)