MENU

Backstage – Veckorevyn

20130705 16:42

FannyLyckmanVeckorevyn-1 FannyLyckmanVeckorevyn-2FannyLyckmanVeckorevyn-4FannyLyckmanVeckorevyn-3FannyLyckmanVeckorevyn-5Jag har fått den stora äran att pryda omslaget av Veckorevyns blogawards-nummer som kommer ut i september. I tidningen hittar ni även en större intervju där vi bland annat pratar om min kommande höstkollektion. SVT’s filmteam var även där och filmade till en ny produktion som kommer ut i höst.

Du kan förhandsboka nummret redan nu i samband med mitt pågående premier-erbjudande som jag har till alla mina läsare. Allt du behöver göra är att klicka HÄR och fylla i dina uppgifter. Efter du fyllt i uppgifterna kan du välja mellan att betala direkt, eller att betala med inbetalningskortet som kommer tillsammans med första numret.

17 Responses to “Backstage – Veckorevyn”

 1. Carina on

  Hej Fanny!
  Du brukar väl använda en hel del kläder från Coal N Terry Vintage..
  Hur är de med leveranserna? Brukar det ta väldigt lång tid?
  Snälla svara,jag väntar på paket……..Kram :)

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)