MENU

Make art not friends

20130630 14:31


IMG_2498-Edit-EditFannyLyckmanLife8Photo: Tam Thi

21 Responses to “Make art not friends”

 1. izabelle - ensamstående , 21 år och gravid i 8:e månaden! on

  så jäkla fin och grymma bilder! :)

  Kika gärna in på min blogg! Där kan man följa min vardag och livet innan jag ensam kommer fostra skrutten som växer i min mage. Upptäckte min graviditet så sent som i 6:e månaden och är idag i 8:e med beräknad födsel i början av augusti. Där jag utan sambo eller pojkvän överhuvudtaget tar mig igenom dagarna innan förlossningen! Livet blir inte alltid som man tänkt sig…

  Reply
 2. Lovisa on

  Helt klart super grymma outfits… Som alltid:D
  Ni glömmer väl inte att vi har en tävling på militusbloggen.se just nu! Du kan vinna lyxiga makeup produkter ifrån vår webshop. Det är super enkelt och alla kan vara med! Du kan också läsa inlägg och tips om hud och kosmetika mm. Kram

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)