MENU

BOY London

20130626 18:01


Photo: Tam Thi

Top from BOY London / Shorts from Somewear / Backpack from Grafea / Shoes from Dr Martens / Shades from Le Specs

27 Responses to “BOY London”

 1. Lovisa on

  Vi på militusbloggen diggar din outfit! Riktigt snyggt!
  Du glömmer väll inte att vi har en tävling idag? du kan vinna lyxiga make up produkter ifrån vår webshop!
  Det är jätte enkelt och alla kan vara med! klicka in på: http:/militusbloggen.se

  Reply
 2. Amanda on

  Inte för att vara elak, men jag är frisör och har lång erfarenhet av löshår och hårersättning och ditt löshår kan vara bland det värsta jag har sett. Frisörerna som har gjort ditt hår har inte gjort ett bra jobb. har även kollat in deras hemsida, en hårförlängning för 2500:- oavsett hår är omöjligt att ta, antingen jobbar dom gratis eller har dom ett hår av mkt dålig kvalité. Ditt hår lägger sig i maskar och ser inte alls äkta ut.
  Som sagt jag vill inte vara elak, men jag vet vad som kan hända när man utsätter håret för dåliga extensions, har haft många kunder där håret har gått av och försämrat hårkvalitén markant, det tar flera år att få tillbaka sitt riktiga hår om det gått av. Jag hade sett över mitt val av extensions om jag varit du.

  Reply
 3. Michelle Tveikra on

  Er det en butikk eller et merke som heter “somewhere” eller er det somewhere som i jeg husker ikke?

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)