MENU

90’s sweater

20130429 14:01

Photo: Tam Thi

Sweater and platforms from Fanny Lyckman for Estradeur / Shorts from Issue 1.3 / Rings from Romwe / Shades from Wildfox

 

Jag fick frågan i mitt senaste inlägg om vad jag har för frisör så tänkte tipsa er om Kim som färgar och klipper mitt hår här i Sthlm. Hon är tung på färg, och gjorde både min ombre i höstas och slingade tillbaka det till blont nu i vintras.

Ni kan maila henne för mer info här: [email protected]

 

25 Responses to “90’s sweater”

 1. Nina on

  Snygga bilder, snygg som vanligt. Gillar din stil MKT, så kul med folk som vågar köra sina egen stil fullt ut, blir så mkt mer häftiga kombinationer då! Måste fråga vart ditt läppglans/stift är ifrån? Är precis en sådan färg jag letat efter! :)

  Kram Nina

  Reply
 2. Ida on

  Asså seriöst! hur kan du få ditt hår så stört snyggt? Snälla gör ett inlägg och visa!! :D
  BÄSTA BLOGGEN FÖRÖVRIGT! <3

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)