MENU

Hurricane

20130424 18:52

Coat and pants from Zara / Top from Minusey / Necklace from Versace for H&M / Heels from Nelly / Bag from Chloé

 

18 Responses to “Hurricane”

 1. Nina on

  Ett tips till alla tjejer är att köpa levis 501 jeans och klippa ner till shorts!! Finns att köpa på tradera för billig peng! Blir skitsnygga shorts till sommaren ju!

  Reply
 2. My Jarstig on

  Hej fina Fanny!
  Om exakt 50 dagar tar jag studenten, och det är helt sjukt, spännande, läskigt och pirrigt på samma gång. Min dröm är iallafall att få springa ut i dina vita platåskor, studsa upp och ner på flaket i dem, och såklart att sent på natten ramla omkull i dem. Men eftersom jag har storlek 37 så är detta kanske bara en dröm att glömma… Hur som helst håller jag tummarna för att fler storlekar kommer ut snart så drömmen kan få bli till min verklighet!

  Kram!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)