MENU

Photodiary:2

20130227 15:02

Shades from Le Specs (Model: Rudeboy)

 

27 Responses to “Photodiary:2”

 1. johanna :) on

  Heej! jag älskar din stil, din blogg och såklart ditt hår… (det lät konstigt hahha) Men kan inte du visa hur du får ditt hår att s ut som det gör? Det är liksom lite vågigt och det är så snyggt, några tips?!!! hur gör du?? jätte snällt om du skulle svara, kram kram ;)

  Reply
 2. Rebecca on

  Hej vilka fia undervattens bilder ni har tagit. Vad använder ni för utrustning då ni fotar under vattnet? Har ni något vattentätt skydd till kameran eller något likanade? Grymt snygg blogg och och väldigt inspirerande bilder!

  Reply
 3. Designer Sarees on

  You have wonderful fashionable and stylish clothing collections i really enjoyed your blog and collections too. We at DaniFashions.com sells sarees, salwar kameez, anarkali salwar suits, bollywood replica sarees, bollywood anarkali suits and bridal lehenga choli. Be sure to visit us and don’t forget to leave feedback, so that we can improve our services and products to serve you more better.

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)