MENU

Snapback

20121112 17:01

Jeans from Sonextyear / Boots from Dr. Martens / Jacket from Bikbok / Top from Chicy / Snapback from N Store (Göteborg)

41 Responses to “Snapback”

 1. F.J on

  Snyggt! men du har tappat stinget lite sen i somras då var din blogg helt fantastisk!! o vi behöver lite liv i bloggen nu när vintern knackar på dörren.. Mera färger, mera glädje, mera hud, mera DU!

  Reply
 2. In-Ear Headphones on

  When I initially commented I clicked the “Notify me when new comments are added” checkbox and now each time a comment is added I get three emails with the same comment. Is there any way you can remove me from that service? Thanks!

  Reply
 3. Zhira Vae on

  I discovered you today and I really like what I’m seeing. Refreshing style and great photographs are the most important ingredients for a succesful blog, and you have them both.

  Reply
 4. Jepser on

  Snapback är vad jag kallar det bästa som finns att bära på huvudet! Vilken snygg snapback keps du hade hittat. Den var snygg och den passade verkligen dig måste jag säga. Jag tycker det ser ut som en snapback keps från New Era men jag inte helt säker. I vilket fall som helst så är det i alla fall en Pittsburgh Steelers snapback keps och de har färger som slår det mesta.

  Reply
 5. Snapback on

  Sjukt snygg snapback keps! Jag måste försöka få tag på en liknande snapback keps till sommaren! Det finns nog inga snapback kepsar som är snyggare än den som du har på bilden.

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)