MENU

XL

20121030 22:13

jacket Minusey / sweater h&m / shoes nelly / pants topshop / shades le specs

34 Responses to “XL”

 1. Mansano on

  Jag drar en vild chansning och säger att du har tagit dessa bilder på Strandvägen???
  Om det inte stämmer så måste jag säga att du har en grym blogg iaf =) !

  Mansano.se

  Reply
 2. Sara on

  Hi Fanny!
  Jeg elsker virkelig den jakke og jeg overvejer at investere!
  Kan du fortælle mig, om det er model “SPRING BOMBER JACKET – VER 2” til USD 98?

  Jeg elsker din blog!

  .Sara

  Reply
 3. Bitter on

  Utrolig kult! Jakka er jo helt perfekt!Ser altild vakre plagg du finner vintage og secondhand, kan du lage ett innlegg om hvor i f.eks Oslo dine favoritt vintage- og secondhand butikker ligger?tnx :)

  Reply
 4. Siv Alida Berg on

  Hei! Jeg har akkurat bestilt de samme skoene fra Nelly i rosa, som du har på der. Så lurer jeg på om de er komfortable å gå i? Ville egentlig ha dem i svart selv, men de var utsolgt. Forresten så elsker jeg bloggen og stilen din!! Du er en stor inspirasjon.

  Reply
 5. jdisehgdiu on

  i just didn’t want a kindle at first, but after receiving one for christmas i’m completely converted. It offer real advantages over a book, and makes it such a lot additional convenient. i might undoubtedly advocate this item:

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)