MENU

AAA sweater Issue 1.3

20120929 22:07

jacket and shoes from zara / skirt from nelly trend / sweater from issue 1.3 (comming soon) / bracelet from bikbok / bag from minusey.com

36 Responses to “AAA sweater Issue 1.3”

 1. oliv on

  åh har väntat på den tröjan hur länge som helst! måste bara säga att din blogg är sjukt bra! och har varit sen jag började läsa den för läänge sen!:)

  Reply
 2. Moa on

  Jag har läst din blogg hur länge som helst och jösses vad du inspirerar! Jag är 100% ärlig när jag säger att du är den vackraste människa jag någonsin sett, hade jag sett dig på stan hade jag förmodligen svimmat. Du är min förebild inom mode, röstade på dig i VR och jag hoppas att du kommer fortsätta med bloggen hur länge som helst för som sagt så blir jag sjukt inspirerad!
  Kram

  Reply
 3. Eve on

  I love (like everybody else) your jacket and shoes AND sweater! And I find u absolutely gorgeous, girl! :) Btw, u look like Lauren Conrad.

  Reply
 4. Naya on

  HOW gorgeous can a girl be?Well,you are the answer!Love your style and your blog-fantastic!
  and if you dont mind me ask-what camera.lens do u use? Thank you!

  Reply
 5. Richard Olsen on

  Now that you know how to find and use coupons all the time you are going to want to start applying everything that you got from this article. If you don’t use what you learned today then it will be hard for you to save money to live within a reasonable budget from here on out.

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)